Sunday, May 12, 2013

Kerja Part Time Di Rumah - JANA PENDAPATAN MELALUI EMAIL - AUTO-REPLY


JANA PENDAPATAN MELALUI EMAIL - AUTO-REPLY

Salam Sejahtera,

NI AKU NAK KONGSI....

Mesti pernah dengar bisnes yang hanya bermodalkan RM20 kan? tapi korang dengar2 macam berminat nak join sebab MURAH... tapi was2 takut xmenjadi pulak kan...

Sebenarnya korang semua boleh buat..TANPA perlu berkomunikasi dengan orang pun.
Kalau nak tahu, duduk rileks je..aku nak kongsi okeyh...

Lepas aku jumpa satu website ni, aku terus daftar. Memang aku tengah cari something yg boleh aku join. well, actually memang minat benda macam ni.

Benda ni memang senang dan boleh dibuat di mana2 pun asalkan boleh access internet...

Untuk yakinkan website LINK adalah betul dan sahih...nanti boleh la search dekatwww.scamadviser.com. copy paste je LINK kat situ...ternyata sudah 3 tahun lebih beroperasi di Malaysia.

PRODUCT utama nya adalah E-BOOK.

Untuk aktifkan keahlian, kena bayar modal RM20, boleh buat CASH DEPOSIT @ Maybank2u. 

Lepas jadi ahli korang boleh la manfaatkan apa yang ada dalam website tu..

Yang BEST nye 100% komisen, untung pada kita sendiri - duit cash akan terus masuk ke AKAUN kita sebagai penaja TANPA melalui admin. Admin dapat apa? Admin peroleh untung melalui IKLAN2 & WEBSITE HIT di website dia je...

INGAT NI..DUIT CASH MASUK AKAUN...hehe

Korang x perlu bimbang duit korang sebab NO.TEL penaja disertakan utk SMS Registeration nanti...

KERJA KITA HANYA AKTIFKAN LINK AHLI BARU APABILA TERIMA SMS BAYARAN TELAH DIBUAT.

Boleh jugak jual E-book - bukan je kerja untuk aktifkan link ahli. kerana kita dibekalkan sekali 10 e-book percuma, xpayah dah beli e-book mahal2 kat luar sana. Sekarang, kira kita dah ada perniagaan internet sendiri dan dapat 10 e-book and bleh jual banyak mana pun kat orang lain cuma bermodalkan RM20 sahaja ...yes!

okey. Sekarang nak citer pasal untung duit pulak

Lepas aktif keahlian tu yang banyak keuntungan melanda..dan tiap2 hari sekurang2nya 5 ahli baru masuk, Seorang = RM20,
so, 5 orang x 20 = RM100.... ITU BARU SEHARI...

yelah, xdelah tiap2 hari orang masuk....ada pasang surutnya jugak, tapi yg penting mestiUNTUNG.

nak taja orang senang je, korang cuma perlu AKTIFKAN LINK diorang sahaja. that's all~simple kan.

SO, mana nk promote? macam IKUT JE cara aku buat ni...send email banyak2 kat org@kawan2 tanya khabar, pastu email tu SETTING la Auto-Reply [vacation responder ON], buat macam aku buat ok!

SEMOGA KITA SAMA2 BERJAYA :)

register di sini: http://bit.ly/16oxptQ


Summary:

1# REGISTER
2# PAYMENT RM20 @ MAYBANK2U
3# SMS : ACTIVE LINK
4# LOGIN EMAIL: ACTIVATION
5# SHARE/PROMOTE YOUR LINK

TIPS: setting dekat email --> vacation responder (ON) & copy paste ayat di ats. email kepada random.